Buitenzonwering

Zonnetenten

De ideale bescherming tegen overdadige zonnestralen op uw terras. Met liefst 7 verschillende modellen vindt u altijd wel een systeem dat aangepast is aan de stijl van uw woning en aan uw budget. De doeken zijn 100% acryl.U hebt de keuze uit een collectie van meer dan 150 kleuren, effen of gestreept. Modellen koppelbaar tot meer dan 15 meter breedte. Bediening met stang of elektrisch. De elektrische bediening kunt u ook uitbreiden met talloze automatiseringen.Ook een afstandsbediening is mogelijk: hierbij heeft u geen bekabeling binnenshuis nodig, de ontvanger is ook volledig geïntegreerd in de motor.

 

Verandazonwering

Ook hartje zomer genieten van uw veranda! Met een verandazonwering kunt u steeds de hitte de baas en het licht temperen. Tot 30m² doekoppervlakte per element mogelijk.

 

Screens

Efficiëntie troef! Door plaatsing van een screen houdt men tot 85% van de zonnestralen tegen. Toch bedraagt het doorgelaten licht ongeveer 25% terwijl er geen inkijk mogelijk is.Afhankelijk van de grootte van het raam kan de kast 56x56, 80x80 of 105x105 zijn. Talloze mogelijkheden van geleiding: platte geleiders, c-geleiders, c-clips of staaldraad. Meerdere screens zijn koppelbaar. Bediening mogelijk met lint, stang of elektrisch.De discrete kast, geleiders en onderlat kunnen perfect aangepast worden aan de RAL-kleur van uw raamwerk. Voor de doeken heeft u de keuze uit meer dan 200 verschillende doeken.

 

Uitvalsschermen

Speciaal ontwikkeld voor die ramen waar men een onbelemmerd uitzicht naar buiten wenst te behouden. Leverbaar in 2 types: Venise en Bannette (afhankelijk van de breedte van uw raam). Tot een maximale breedte van 10 meter. Bediening manueel of elektrisch. Ook hier tal van mogelijkheden qua doek.

 

Tuinschermen

Het verplaatsbaar tuinscherm Plaza brengt koelte en schaduw daar waar u dit wenst. U kunt met de Plaza een oppervlakte van meer dan 24m2 bestrijken. In gesloten toestand plooien de armen volledig naar binnen. Daardoor blijft de Plaza in volume zeer beperkt en kunt u het makkelijk verplaatsen of opbergen tijdens de winter. Het doek kan natuurlijk ook worden beschermd met een afdekkap.

 

Terrasschermen

Een vaste structuur met geïntegreerd een zonwering. Ideaal voor horecazaken! 2 Typen zijn mogelijk: ofwel alleen een dakzonwering ofwel een zonwering die zowel het "dak" als de frontzijde van uw terras bedekt. De ideale oplossing als er geen zonnetent geplaatst kan worden tot 9 meter uitval.

 

Buitenjaloezieën

De buitenjaloezie is een product met één van de beste zonweringwaardes.  Het uitzicht naar buiten of de inval van licht of zicht heeft u volledig zelf in de hand door het oriënteren van de lamellen.  In volledige dichte stand van de lamellen kan u de buitenjaloezie ook gebruiken als verduistering.  Door te werken met zijdelingse geleiders voor de lamellen, krijgt u een enorm windvast scherm.  Voor de lamellen kunt u kiezen uit een gebogen of een Z-vormige lamel.  De buitenjaloezie is te voorzien in een nis of volledig zichtbaar in of op de dagopening van uw ramen. In dit laatste geval zijn er verschillende mogelijkheden voor het afwerken van de kast waarin de bovenbak en het pakket opgetrokken lamellen zitten.