Raamdecoratie

Verticale reepgordijnen

De oriënteerbare lamellen richten de lichtinval en zorgen daarmee voor een efficiënte zonwering. Een palet van meer dan 200 kleuren, effen of met prints, textiel, PVC of aluminium voor banden voor 89 of 127 mm. Ook wasbare banden zijn verkrijgbaar. Alle reepgordijnen worden op maat gemaakt en zijn verkrijgbaar tot 6 meter breedte en 4 meter hoogte. Zowel gebogen rails als schuine zijn mogelijk. Bedieningsmogelijkheden zijn: met koord en oriëntatieketting, met trekstok of elektrisch.

 

Horizontale jaloezieën

De hedendaagse jaloezieën creëren een mooie lichtschakering en scheppen een zachte, intieme sfeer. De heel moderne grafische lijn verleent uw interieur een eigentijds accent. Een oneindige keuze, een kleurenpallet van 110 tinten met materialen naar hartenlust (matte, glanzende, gesatineerde, bedrukte of geperforeerde uitvoering). Lamellen in 5 verschillende breedtes (16, 25, 35, 50 mm of gegolfd).De bovenbak en de uiteinden, het verborgen remmechanisme, de onderlat en de koorden zijn aangepast aan de kleuren van de lamellen van het gordijn en zorgen daarmee voor een fraai esthetisch geheel.Bediening mogelijk met optrekkoord en oriëntatiestaafje, monocommando koord of ketting, stangbediening of elektrisch.Verkrijgbaar in aluminium of hout.

 

Rolgordijnen

Deze economische en handige gordijnen zijn zowel verduisterend, zonwerend als lichtdempend. Een uitgebreide keuze aan effen of bedrukte, transparante, semitransparante en verduisterende stoffen. Ook verkrijgbaar in brandklasse M1. Meer dan 180 kleuren in oneindige variaties. Ieder rolgordijn is op maat gemaakt en kan daarom snel en zonder moeite geplaatst worden.

 

Plisségordijnen

Deze elegante en lichte gordijnen moduleren en filteren het licht afhankelijk van de transparantie van de stof. Eenmaal opgetrokken neemt het plisségordijn opvallend weinig plaats in. In meer dan 110 kleuren en materiaaleffecten verkrijgbaar. De gemetalliseerde stoffen zijn bekleed met een dunne laag aluminium die uw gordijn omvormen tot een heuse zonwering, waardoor u de temperatuur in huis kan regelen. Ook de ideale oplossing op maat voor de meest complexe vensteropeningen. Tal van speciale vormen kunnen verwezenlijkt worden: driehoek vast of bedienbaar, driehoek in combinatie met rechthoek, ...

 

Vouwgordijnen

Een vleugje raffinement dat een brug slaat tussen de elegantie van het textiel en de hedendaagse look van deze gordijnen. Het gamma stoffen en voiles biedt een uitzonderlijk aanbod van meer dan 175 effen of bedrukte stoffen M1. De plooien van het vouwgordijn (250mm) ziet men niet als het gordijn afgelaten is, maar wel wanneer men het gordijn weer optrekt. Een garantie voor een sober en elegant decor. Eenvoudig te bedienen: koordbediening met of zonder rem, discrete monocommando ketting of elektrisch. De stof kan makkelijk van de rail losgemaakt worden. Bovendien kunnen de meeste stoffen met de hand of in de machine op 30°C gewassen, of door de stomerij gereinigd worden.

 

Duo-rolgordijnen

Duo-rolgordijnen bestaan uit twee stoflagen die over elkaar bewegen.  Deze stof bestaat uit afwisselend transparante en niet-transparante banen.  Naargelang je het gordijn optrekt of aflaat, heb je een transparant of niet-transparant gordijn.  Je kan m.a.w. met hetzelfde gordijn overdag een type glasgordijn hebben en ’s avonds een dicht gordijn.  Ook ideaal voor bijvoorbeeld badkamers. Net als alle andere producten wordt dit duo-rolgordijn volledig op maat gemaakt.  U kunt hiervoor kiezen uit een ruime collectie stoffen. Het gordijn zelf zit afgesloten in een aluminium cassette en wordt bediend met een metalen ketting maar kan ook elektrisch.

 

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn de ideale raamdecoratie bij grote ramen en een strak interieur Ze worden ook regelmatig gebruikt om verschillende ruimtes van mekaar af te scheiden zoals bijvoorbeeld dressings. Een paneelgordijn bestaat uit brede panden stof die over een meersporige rail schuiven.  De breedte van elk pand en het aantal sporen kan aangepast worden aan de smaak van de klant.  De panden stof kunnen aan de kant geschoven worden, manueel via een metalen staafje of met een koordbediening. Er is een ruime keuze in stoffen, maar Washi-panelen zijn ook mogelijk.  Washi bestaan uit een speciale samenstelling van papier met kunststof, dit geeft de sfeer van papier maar de kwaliteit van kunststof.