Wat is HiMacs®

Massief, sterk én herstelbaar

HiMacs® is een duurzaam en massief materiaal. Kleuren en patronen lopen over de gehele dikte door.  Het schilfert niet en is goed bestand tegen slijtage door dagelijks gebruik.  Het biedt weerstand tegen de meeste stoten en krassen zoals die voorkomen in ruimtes die intensief gebruikt worden.

Oppervlakken van HiMacs® zijn bovendien eenvoudig hernieuwbaar.  Ook schade door verkeerd gebruik kan meestal ter plaatse worden hersteld zonder dat het materiaal volledig moet vervangen worden.

 

Hygiënisch en milieuvriendelijk

HiMacs® is een gecertificeerd hygiënisch materiaal volgens de norm DIN EN ISO 846. Het is niet poreus en kan met onopvallende naden verwerkt worden, waardoor een hygiënisch oppervlak ontstaat.

Verder is HiMacs® een inert, niet toxisch materiaal en wordt het geproduceerd onder strenge milieunormen.  Zowel het materiaal zelf als de bij de installatie gebruikte lijm- en dichtingproducten zijn GREENGUARD Indoor AirQuality Certified® en hebben een lage VOC-uitstoot.

 

Geen naden, heel veel vrijheid

HiMacs®-delen kunnen vrijwel onzichtbaar worden verlijmd voor een ogenschijnlijk naadloos resultaat.  Zo kan nagenoeg elk design gerealiseerd worden.

HiMacs® is thermisch vervormbaar en verkrijgbaar in 72 kleuren.  Bovendien laat het zich met hetzelfde gereedschap bewerken als hout.

Meer weten over HiMacs®?  Check www.himacs.be