Bedrijf

DEL DUCA INTERIEUR is een op en top Vlaams bedrijf, gerund door de twee zaakvoerders       Johan Joris en Roel Van Hoolst. Wij hebben ons gespecialiseerd in het verwerken van solid surface materiaal, hoofdzakelijk in de vorm van naadloze douches, keukentabletten, lavabo’s en dergelijke. Telkens vertrekkende van een ideale samensmelting tussen schoonheid, gebruiksvriendelijkheid, onderhoudsgemak en lange levensduurte.

DEL DUCA INTERIEUR levert en plaatst ook alle binnen- en buitenzonwering bij u thuis, gaande van rolgordijnen, reepgordijnen,  screens, rolluiken, zonneschermen,… al dan niet geautomatiseerd.  Dit alles perfect op maat en kleur naar wens van de klant.

Oorspronkelijk  is het bedrijf in 1989 begonnen met de productie van maatkasten en keukens. Reeds van het prille begin is er altijd gehamerd op een superieure kwaliteit en hoge afwerkinggraad. Gaandeweg zijn er de totaalprojecten bijgekomen daar er meer vraag naar één enkele aannemer per project kwam van de klanten, dus zijn de nodige investeringen en opleidingen gedaan om andere diensten te kunnen aanbieden gaande van elektriciteit, waterleiding, verwarming, vloer-en tegelwerken, schilderwerken,… kortom alle aspecten van het bouwen worden door onze eigen diensten aangeboden.

In de loop der jaren zijn we in contact gekomen met solid surface, daar we er direct een brede waaier van mogelijkheden en toepassingen in terug vonden, hebben we niet geaarzeld om de nodige opleidingen te volgen en vervolgens bijkomende investeringen te doen aangaande dit product.

Daar ons bedrijf kwaliteit, hoge afwerking en duurzaamheid steeds als prioriteit heeft, gebeurt het hele proces van ontwerp tot plaatsing in eigen beheer.